Support en waar te verkrijgen?

Ubuntu/Mint waar te verkrijgen: U kunt een gratis CD downloaden van de allernieuwste Ubuntu op Ubuntu homepage. Een gratis Mint CD vindt u op de Mint homepage.

Durft de installatie niet aan, u bent begonnen maar het duizelt u of u doet het gewoon liever niet zelf, dan kunt u via het contactformulier mij om hulp vragen.

Ubuntu/Mint support / steunpunten: Ubuntu steunt vooral op de hulp van duizenden vrijwilligers. Sommige vrijwilligers helpen mee aan de ontwikkeling, anderen zorgen voor de vertalingen, weer anderen zijn steunpunt.

De Mint community heeft geen steunpuntenkaart maar het Engelse Forum is de plek waar u terecht kunt met uw vragen. Geen kennis van de Engelse taal? Er is een Nederlandse afdeling: https://forums.linuxmint.com/viewforum.php?f=67

Omdat ik zelf Mint gebruik, ben ik steunpunt voor Mint. Ik krijg veel e-mails van mensen uit het hele land; het is altijd een mogelijkheid om u via de e-mail te helpen of indien u dat wenst kom ik bij u thuis. Bekijk hiervoor de tarieven.

Bij Steunpunt Linux Mint kunt u een Live DVD en/of USB stick 16 GB. met de laatste versie van Linux Mint aanschaffen. Bestel ze HIER.